Sign In

У склопу кампања „Наше је боље" извршено анкетирање о куповним навикама становништва у Бањој Луци

Објављено:

Представници Министарства трговине и туризма Републике Српске спровели су 17. и 18. августа 2021. године у Тржном центру „Делта" у Бањој Луци анкетирање о куповним навикама становништва.

Анкетирање је спроведено у склопу кампање „Наше је боље", а свим учесницима анкете симболично су уручени и поклони у виду мајица и цекера са натписом „Наше је боље – произведено у Српској", кроз које су промовисани и нови визуали ове кампање.

Подсјећамо, Министарство трговине и туризма већ дужи низ година континуирано проводи активности на стварању препознатљивости домаћих производа и услуга и на промоцији и подстицању куповине истих.

Поред тога, Министарство организује сајмове домаћих производа отвореног типа - под слоганом ''Наше је боље'', на којима домаћи произвођачи излажу своје производе. Сајмови су посјећени, како од стране великог броја потрошача, тако и представника трговачких центара и трговина на мало, у циљу њиховог међусобног повезивања и евентуалног склапања будућих пословних односа. 

Анкетирање о куповним навикама становништва биће настављено и у наредним данима на неколико локација у Републици Српској, а резултати анкете биће доступни по завршетку пројекта.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.