Sign In

Посјета општини Рудо

Објављено:

Министар трговине и туризма Сузана Гашић, заједно са министром саобраћаја и веза Недељком Ћорићем, посјетила је данас општину Рудо, гдје је са руководством општине разговарано о даљем развоју ове локалне заједнице.

На састанку је закључено да општина Рудо има потенцијал за развој, те да ће се у наредном периоду радити на промовисању туристичких богатстава и обезбјеђивању боље путне инфраструктуре.

Гашићева је истакла да Рудо има природне љепоте и пуно тога да понуди туристима, те да су путеви први предуслов за развој туризма и да се морају развијати на свим локацијама, а да је хотел један од приоритета у заједничком дјеловању у будућности.

"Уз помоћ Владе Републике Српске настојаћемо да помогнемо развој ове општине и долазак туриста", навела је Гашићева.

Ћорић је рекао да је разговарано о три пројекта, међу којима је и реконструкција моста. Он је навео да је Рудо мала општина, али једнако важна као и све остале општине које имају и веће потенцијале, те да ће се разговарати са власницима хотела и видјети које су могућности за његово поновно покретање.

Начелник општине Рудо Драгољуб Богдановић рекао је да је овој општини обећана помоћ за коју очекује да ће бити испоштована. Он је захвалио министрима на посјети и навео да општина иде у правом смјеру, као и да је циљ да становници имају бољи живот. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.