Sign In

Реализација пројекта Удружења потрошача „Реакција“ из Бањалуке

Објављено:

Представници Министарства трговине и туризма присуствовали су у сриједу, 12.02.2020. године, подјели информативних летака и брошура о правима потрошача и обавезама трговаца, које је, у трговачком центру „Делта Планет“, организовало Удружење потрошача „Реакција“ из Бањалуке.

Подјела информативног материјала и упознавање потрошача са њиховим правима организовано је на инфо-пулту Удружења потрошача „Реакција“ у периоду од 10 до 18 часова, као дио активности у оквиру пројекта „Информисање и образовање потрошача“.

Пројекат је финансиран од стране Министарства трговине и туризма, а обухвата упознавање потрошача и трговаца са законодавним и институционалним оквиром за заштиту потрошача путем одржавања стручних савјетовања, семинара, скупова, дијељења летака, брошура и осталог информативног материјала.

Министарство је подржало реализацију пројекта с циљем подизања јавне свијести о правима потрошача и обавезама трговаца које се одвија у сарадњи са тржишном инспекцијом и удружењима потрошача регистрованим у Републици СрпскојПодијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.