Sign In

Панић: Сваки потез повлачити с посебном пажњом

Објављено:

Далибор Панић, помоћник министра трговине и туризма Републике Српске за правне послове, присуствовао је у понедјељак, 22.02.2021. године, 1. Тематаској сједници Скупштине општине Пале, на којој је разматрана Информација о тренутном стању и даље смјернице о развоју посебног подручја Јахорина.

Панић је током дискусије истакао да су велика средства уложена у ово подручје, те да је, уколико желимо да Јахорина остане туристички бисер, неопходно пажњу посветити путној инфраструктури, водоснабдијевању, те снабдијевању електричном енергијом.

Он је нагласио је да све што су Влада и институције Републике Српске до сада урадиле, било искључиво  усмјерено на стварање бољег амбијента за живот, не само у општини Пале, него и за људе који живе и раде на Јахорини, али и људе који живе у другим локалним заједницама.

Панић је навео да је неопходно повести рачуна о стратешким и планским документима, који ће показати како желимо да Јахорина изгледа у наредних пет или десет година. Додао је да су велика средства уложена у ово подручје, те да су то само неке од чињеница које нас обавезују да сваки од народних потеза повлачимо са посебном пажњом.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.