Sign In

У Републици Српској код укупно 45 особа потврђено присуство новог вируса корона

Објављено:

​Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији, објављеног јуче у поподневним часовима, у Републици Српској лабораторијским анализама у Универзитетском клиничком центру Републике Српске регистровано је укупно 16 нових особа код којих је потврђен тест на присуство новог вируса корона. Данас је укупно тестирано 50 особа.

Ријеч је о десет женских особа и шест мушкараца. Шест жена је средње животне доби, двије млађе животне доби и двије старије животне доби. Пет мушкараца је средње животне доби и један млађе.

Од данас укупно потврђених двије особе су у УКЦ Републике Српске, једна је у Општој болици у Приједору и једна у Болници Бијељина.

У Републици Српској до сада је потврђено 45 случајева позитивних на нови вирус корона. (Бањалука-34, Челинац-2, Лакташи-2, Србац-1, Прњавор-1, Рибник -1, Модрича-1, Козарска Дубица-1, Приједор-1, Бијељина-1). Од тих особа, седам се налази у болничкој, док су остале особе у кућној изолацији.

Тренутно су у Републици Српској под здравственим надзором 9.850 особа које су допутовалa из подручја захваћених вирусом SARS-CoV-2.

Из здравственог надзора изашло је укупно 330 особа.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.