Sign In

Осам милиона евра подршке дигитализацији и иновацијама у сектору туризма

Објављено:

​Извршна агенција за мала и средња предузећа (EASME) објавила је Позив за подношење приједлога пројеката за подршку дигитализацији и иновацијама у  сектору туризма који се финансира из Програма ЕУ COSME 2014-2020.  Рок за достављање приједлога пројеката је 11. фебруар 2021. године до 17:00 часова.

Општи циљ Позива је подршка примјени дигитализације и иновација у малим и средњим предузећима (МСП) која се баве туризмом кроз транснационалну сарадњу и изградњу капацитета.

Специфични циљ Позива је развити и успоставити транснационалне и међусекторске шеме подршке за изградњу капацитета за дигиталну трансформацију, иновације и рјешења „паметног" туризма у малим и средњим предузећима у области туризма.

На предметни позив могу се пријавити јавне институције, приватни субјекти (МСП), непрофитне организације, невладине организације, међународне организације, институције за образовање и обуку, организације за пословну подршку итд.

Укупан буџет Позива износи 8 000 000 евра.

Детаљне информације о Позиву доступне су ОВДЈЕ.

Извршну агенцију за мала и средња предузећа (EASME) основала је Европска комисија да у њено име управља пројектима за мала и средња предузећа, животну средину, енергију и поморство у неколико Програма ЕУ.

 
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.