Sign In

Министар Клокић на конференцији „Приједор и дијаспора 2021“

Објављено:

​Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Златан Клокић присуствовао је конференцији „Приједор и дијаспора 2021" која се одржава у Приједору. Министар Клокић рекао је да је управо Приједор најбољи примјер инвестиција од људи који су се из иностранства вратили и данас су веома успјешни привредници.

Град има стратегију развоја и у складу с њом треба да договара потенцијалне инвестиције са својим грађанима из дијаспоре и да ради на томе да сарадња са својим исељеништвом буде још јача и чвршћа - рекао је Клокић.

Он је навео на то да је слична конференција одржана 2019. године у Добоју, да се данас одржава у Приједору, а да је за идућу годину планирана и за Источно Сарајево.

Градоначелник Приједора Далибор Павловић рекао је да је циљ на најбољи могући начин дијаспору инкорпорисати у све сфере живота.

Пренесите поруке са ове конференције својим пословним сарадницима и пријатељима да заједно можемо повући овај град крупним корацима напријед. Заједничким снагама имамо много већу шансу да створимо бољу будућност за све нас - поручио је Павловић.

Извор: СРНА
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.