Sign In

Наставити успјешну сарадњу са УН-ом

Објављено:

Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске Златан Клокић разговарао је у свом кабинету са резидентном координаторицом Уједињених нација у Босни и Херцеговини Ингрид Мекдоналд.

Министар Клокић је новоименованој резидентној координаторици пожелио успјешан рад на почетку мандата, уз поруку да се одлична сарадња Владе Републике Српске и УН-а настави и убудуће.

На састанку је анализирана досадашња сарадња између Уједињених нација и представника власти у Републици Српској, те је направљен осврт на будућу сарадњу у контексту имплементације циљева одрживог развоја и Агенде 2030, као и изради сљедећег петогодишњег Оквира за сарадњу Уједињених нација и БиХ (2021-2025) која је при крају.

Министар Клокић, који је члан Заједничког управног одбора између БиХ и УН-а, упознао је резидентну координаторицу о пројектима и активностима које Влада Републике Српске предузима у циљу опоравка од посљедица пандемије корона вируса, те се нада да ће заједнички са УН-ом радити на том питању, а све у корист грађана Републике Српске.

 
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.