Sign In

Њемачка иницијатива за проналазак добављача из земаља Западног Балкана

Објављено:

Представништво њемачке привреде у БиХ, њемачке Спољнотрговинске коморе (AHK) у земљама Западног Балкана и њемачко Удружење за управљање материјалима, увоз и логистику (BME e.V.) покренуло je 7. иницијативу добављача у земљама Западног Балкана 2021. године. Рок за пријаву је 11. јун 2021. године.

Циљ пројекта је да њемачке фирме пронађу нове потенцијалне добављаче роба и услуга из земаља Западног Балкана у секторима: металопрерађивачки сектор, машинство, сектор аутоиндустрије, сектор прераде и производње материјала од пластике, сектор електротехнике и електронике.

Концепт пројекта базира се на „B2B-matchmaking" механизму.

Иницијатива добављача и B2B разговори одржаће се од 28.09.2021. до 15.10 2021. године.

Детаљне информације доступне су ОВДЈЕ.

Иницијатива добављача је пројекат у оквиру програма подстицаја малих и средњих предузећа њемачког Савезног министарства привреде и енергије (Bundesministerium für Wirtschaft und Energie) који организује Удружење за управљање материјалима, увоз и логистику (BME e.V.) у сарадњи са њемачким индустријским и трговинским коморама у БиХ и земљама региона. До сада су организовали 1500 B2B разговора између више од 100 њемачких компанија и 250 добављача из БиХ и региона.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.