Sign In

Посјета делегације Уралске регије Републици Српској

Објављено:

Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Златан Клокић састао се, у име Владе Републике Српске, са делегацијом Уралске регије из Руске Федерације.

Том приликом, пожелио је добродошлицу гостима из Русије који ће у Републици Српској боравити наредна два дана. Досадашњу сарадњу Републике Српске и Руске Федерације министар Клокић је оцијенио као одличну, нагласивши на састанку да велики допринос за то има Представништво Републике Српске у Руској Федерацији.

Министар Клокић је нагласио да је успостављање и развој регионалне и међународне сарадње од изузетног је значаја за развој и афирмацију Републике Српске и да с тим у вези у Русији виде великог пријатеља и савезника. Због тога се нада да ће дводневна посјета делегације Уралске регије у коначници резултовати успјешном будућом сарадњом.

Након посјете Влади Републике Српске, делегација Уралске регије, која је сачињена од представника из области привреде, здравства, просвјете, културе и спорта, сутра ће посјетити Привредну комору Републике Српске, Дом здравља Бања Лука, Универзитетски клинички центар Републике Српске и  Завод за физикалну медицину и рехабилитацију Др Мирослав Зотовић. 
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.