Sign In

Посјета учесника Програма ЕУ за младе државне службенике

Објављено:

Данас је у просторијама Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу уприличен дочек за пет учесника Програма ЕУ за младе државне службенике. Представници Министарства су учесницима пожељели добродошлицу у институције Републике Српске, те се разговарало о њиховим предстојећим обавезама.

Током свог седмодневног боравка, полазници Програма ће се састати са представницима институција Републике Српске али и невладиним сектором како би што боље одговорили радном задатку који је пред њих постављен. Министарство за европске интеграције и међународну сарадњу координира спровођење овог Програма у Републици Српској и пружиће сву потребну техничку подршку учесницима.

Програм ЕУ за младе државне службенике је програм обука који је намијењен државним службеницима који имају од 1 до 7 година радног искуства на пословима европских интеграција. У њему учествује 25 полазника са свих нивоа власти у БиХ, који су прошли кроз обуке у трајању од четири седмице, виртуелно посјетили земље Западног Балкана, а сада су у посјетама институцијама у БиХ. Почетне активности спровођења новог циклуса овог програма планиране су за септембар ове године. 
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.