Sign In

Састанак са представницима Међународне организације рада

Објављено:

Дана 30. септембра 2021. године одржан је састанак представника Међународне организације рада (ILO) са представницима Министарства привреде и предузетништва и Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу.

Током састанка разговарано је о реализацији пројекта EU4Business и плановима за реализацију пројектних активности EU4BusinessRecovery у дијелу надлежности ILO. Дискутовано је о спровођењу анализа стања у тематским областима пројекта, реализацији будућих позивā за финансирање пројеката те унапређењу комуникације у циљу максимизирања резултата пројекта.

Пројекат „EU4BusinessRecovery – одговор на Covid-19" има за циљ осигурање континуитета пословања предузећа и оснивање иновативних start-up предузећа, како би се сачувала постојећа и осигурала нова радна мјеста у секторима пољопривреде, туризма, дрвета, метала и текстила и тако умањили негативни ефекти пандемије. Пројекат финансира ЕУ и Министарство економске сарадње и развоја Савезне Републике Њемачке, а заједнички спроводе Њемачко друштво за међународну сарадњу (GIZ), Међународна организација рада (ILO), и Развојни програм Уједињених нација (UNDP).
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.