Sign In

Почео пети циклус обуке за интерне ревизоре у јавном сектору

Објављено:

Централнa јединицa за хармонизацију финансијског управљања и контроле и интерне ревизије Министарства финансија Републике Српске данас је, у сарадњи са Удружењем интерних ревизора Републике Српске, почела са одржавањем петог циклуса теоретске обуке за стицање звања овлаштени интерни ревизор у јавном сектору Републике Српске.

Обука се одржава у Бањалуци, у Хотелу Јелена и трајаће 15 радних дана. Предавачи на обуци, којој присуствују 33 учесника, су универзитетски професори и реномирани стручњаци из области ревизије у јавном сектору.

Кандидати из субјеката јавног сектора Републике Српске, који присуствују обуци, биће упознати са Законом о систему интерних финансијских контрола у јавном сектору Републике Српске, подзаконским актима и њиховом примјеном, практичним примјерима и вршењем ревизорског процеса у јавном сектору, као и елементима финансисјког управљања и контроле и односом интерне са екстерном ревизијом, комуникацијом у ревизији и другим темама од важности за рад интерних ревизора у јавном сектору.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.