Sign In

Конференција „Климатске промјене: ризици и заједничко дјеловање у региону“

Објављено:

Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић отвориће сутра, у петак, 8.6. 2018. године,  у Културном центру у Требињу  једнодневну конференцију под називом „Климатске промјене: ризици и заједничко дјеловање у региону“, коју организују  Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију,  Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске, град Требиње и ЈУ „Екологија и безбиједност“ Требиње.
На Конференцији се очекује учешће еминетних стручњака из ове области из земаља бивше Југославије, а панелисти ће бити контакт-особе за спровођење Оквирне конвенције УН о климатским промјенама из Републике Хрватске, Републике Србије, Републике Црне Горе и Босне и Херцеговине.
Своје учешће на Конференцији потврдили су  представници министарстава за животну средину из региона, представници амбасада и међународних организација акредитованих у БиХ, представници јединица локалне самоуправе из регије, директори јавних предузећа као и представници цивилног друштва.
Почетак Конференције је у 10 часова, а изјаве за медије су планиране одмах након свечаног отварања.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.