Sign In

Министар Бојан Випотник у радној посјети Вишеграду

Објављено:

​Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Бојан Випотник боравиће данас, 31. јануара и сутра, 1. фебруара  2023. године,  у радној посјети општини Вишеград.

Министар Випотник ће се данас (уторак, 31.1.) обратити привредницима на Привредном састанку, манифестацији коју организује начелник општине Вишеград, у хотелу Вилина влас, са почетком у 19 часова.
У сриједу, 1.2.2023. године министар Випотник ће се састати на начелником општине Вишеград Младеном Ђуревићем и директором ХЕ „Вишеград“ Недељком Перишићем. Једна од тема о којој ће се разговарати на састанку је рјешавање проблема плутајућег отпада који се скупља у акумулацији ХЕ „Вишеград“. Састанак ће се одржати у Кабинету начелника општине Вишеград (Андрићград бб), с почетком у 9 часова. (Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање кадрова и фотографисање на почетку састанка). 
Након састанка министар Бојан Випотник ће, заједно са домаћинима, обићи локацију гдје се зауставља плутајући отпад (плато код ланчанице у Холијацима), гдје су у 9:45 планиране изјаве за јавност.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.