Sign In

Министар Сребренка Голић у Источном Сарајеву

Објављено:

​​Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренка Голић, са сарадницима,  састаће се сутра, у петак, 8. фебруара 2019. године у 12:00 часова у Административном центру Града Источно Сарајево (Стефана Немање 14) са представницима градова Источно Сарајево и Требиње и општина  Источна Илиџа, Источно Ново Сарајево, Источни Стари Град, Пале, Соколац, Трново, Власеница и Фоча. 

Ово је први у низу састанака којеће  Министарство организовати са јединицама локалне самоуправе, у вези са планираним измјенама прописа о уређењу простора и грађењу,  првенствено  у дијелу који се односи на увођење електронске грађевинске дозволе, али ће бити ријечи и о другим измјенама и допунама Закона о уређењу простора и грађењу, о  иницијативама  појединих јединица локалне самоуправе за измјену коефицијента изграђености, као и о провођењу поступка легализације бесправно изграђених објеката.      

Сниматељима и фоторепортерима ће бити омогућено снимање кадрова и фотографисање на почетку, а изјаве за јавност су предвиђене након завршетка састанка (око 13:30 часова). Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.