Sign In

Министар Сребренка Голић у посјети општини Вишеград

Објављено:

​Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Сребренка Голић  боравиће у уторак, 2.4.2019. године,  у радној посјети општини Вишеград, гдје ће се у 10:30 часова састати са  начелником општине  Младеном Ђуревићем (кабинет начелника). На састанку ће се, између осталог, разговарати о пројектима и улагањима Владе Републике Српске у општину Вишеград.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање кадрова и фотографисање на почетку састанка, а изјаве за медије су планиране у 12 часова на Мосту Мехмед-паше Соколовића, гдје ће министар Голић, начелнку Општине Младену Ђуревићу уручити употребну дозволу  за рестаурацију чувене Ћуприје.
Свечаности на Мосту Мехмед – паше Соколовића присуствоваће ће и амбасадор Турске у БиХ Халдун Коч (Haldun Koc) и представници  Турске агенције за сарадњу и координацију (TIKA), која је финансирала рестаурацију Моста.  
Мост Мехмед-паше Соколовића налази се на Листи свјетске културне материјалне баштине УНЕСКО и најважнији је туристички ресурс у општини Вишеград.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.