Sign In

Протокол министра Сребренке Голић за уторак, 10.9.2019. године

Објављено:

​Министар за просторно уређење, грађевинарство и еколгију Републике Српске Сребренка Голић боравиће сутра (уторак, 10.9.2019) у радној посјети општини Пале, према сљедећем протоколу:


10:00 часова -  Мини-фабрика за производњу лед расвјете „WEISS LIGHT“ (Јована Цвијића 16, Индустријска зона „Фамос-Коран“) - састанак са руководством Фабрике, ком ће присуствовати и начелник општине Пале Бошко Југовић, након чега ће министар Голић са домаћинима обићи производни погон (оквирно у 10:30 часова). Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање и фотографисање на почетку састанка, као и током обиласка фабрике, након чега ће бити дате и изјаве за  медије.

12:00 часова -  Олимпијски центар Јахорина (Просторије ОЦ јахорина, Олимпијска бб, Руски дом) – састанка министра Сребренке Голић са руководством ОЦ Јахорина, ком ће присуствовати начелници општина Пале Бошко Југовић и Трново Драгомир Гаговић. На састанку ће се, између осталог, разговарати о  могућностима за заштиту Јахорине у категорији парк природе. Након састанка, министар Гоилић обићи ће радове на изградњи гондоле (оквирно у 13:00 часова). 
Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање и фотографисање на почетку састанка, као и током обиласка радова на изградњи гондоле, након чега ће бити дате и изјаве за медије. 
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.