Sign In

Први састанак Координационог тијела БиХ за проблематику одлагања радиоактивног отпада и истрошеног нуклеарног горива на локацији Трговске горе

Објављено:

​Координационо тијело БиХ за проблематику одлагања радиоактивног отпада и истрошеног нуклеарног горива на локацији Трговске горе, који чине министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске  Сребренка Голић, министар спољне трговине и економских односа БиХ Сташа Кошарац и федерални министар трговине и туризма Едита Ђапо,  одржаће свој први састанак сутра, у сриједу, 03.06.2020. године, у 11.00 часова, у Бањалуци, у Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике  Српске.

Осим чланова Координационог тима, састанку ће присуствовати и директор Државне регулаторне агенције за радијациону и нуклеарну безбједност Маринко Зељко, Саша Магазиновић, представник Зеленог клуба – међупарламентарне групе посланика и Мирослав Дрљача, начелник општине Нови Град.

Фотографије и кадрови са састанка медијима ће бити достављени путем wetransfer линка, а изјаве за новинаре су планиране у Прес центру Владе Републике Српске у 12.00 часова.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.