Sign In

Конференција „Климатске промјене: ризици и заједничко дјеловање у региону“

Објављено:

​​Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић боравиће сутра, у петак, 18.10. 2019. године, у посјети граду Требињу, према сљедећем протоколу:


9:30 – зграда градске управе – састанак са градоначелником Требиња Мирком Ћурићем.
Сниматељима и фоторепортерима биће омогићено снимање кадрова и фотографисање на почетку састанка.

11:00  -   Културни центар у Требињу – министар Голић отвориће једнодневну конференцију под називом „Климатске промјене: ризици и заједничко дјеловање у региону“, коју организују  Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију,  Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске, град Требиње и ЈУ „Екологија и безбиједност“ Требиње. 

На Конференцији се очекује учешће истакнутих стручњака из ове области из земаља бивше Југославије, а своје учешће на Конференцији потврдили су  представници министарстава за животну средину из региона, представници амбасада и међународних организација акредитованих у БиХ, представници јединица локалне самоуправе из регије, директори јавних предузећа као и представници цивилног друштва.

Сниматељима и фоторепортерима ће бити омогућено снимање и фотографисање свечаног отварања Конференције, а изјаве за медије су планиране одмах након отварања (оквирно 11:30). Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.