Sign In

Позив за избор локалних партнера

Објављено:

​​Штокхолмски институт за животну средину (У даљем тексту: СЕИ) тражи локалне партнере за пројекат „Израда стратегије заштите животне средине Босне и Херцеговине“​.

СЕИ прима понуде до сриједе 19. јануара 2020. у 23:59. по средњоевропском времену, за сљедећи позив за надметање, доступан на линку: 

Улога локалног партнера је да подржи цијели тим Штокхолмског института за животну средину у успјешној реализацији пројекта „Израда стратегије заштите животне средине за Босну и Херцеговину“. Локални партнер бит ће дио СЕИ тима са сједиштем у БиХ, и имаће пресудну улогу за успјех пројекта, а имаће три главне улоге: 1) да пружи сву логистичку и административну подршку радним групама, ентитетским групама и састанцима Управног одбора ; 2) да координише и спроводи комуникацију пројекта у БиХ; и 3) да подржи координатора пројеката и водеће стручњаке радне групе у БиХ ЕСАП 2030+ (укључујући нивое БиХ, ентитета и Дистрикта) у изради, састављању и уређивању.

Траже се водећа стручна лица:
Водећи стручњак за Радну групу за воде
Водећи стручњак за Радну групу за отпад
Водећи стручњак за Радну групу за управљање ресурсима
Водећи стручњак за Радну групу за животну средину
Водећи стручњак за Радну групу за хемикалије и буку
Водећи стручњак за Радну групу за квалитет ваздуха, климу и енергију
Водећи стручњак за Радну групу за биодиверзитет и очување природе
Рок за подношење пријава је сриједа, 19. јануар 2020. у 23:59 по средњоевропском времену. Понуђачи морају у својој тендерској документацији навести да је понуда валидна и да је за њих обавезујућа 60 (шездесет) дана од уторка, 18. јануара 2020. године.
Остали детаљи се налазе  на линку: https://www.sei.org/about-sei/opportunities/invitations-to-tender/
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.