Sign In

Обавjештење о стављању на јавни увид нацрта студије утицаја на животну средину каменолома „Потком“ општина Берковићи

Објављено:

​Обавјештавамо јавност и заинтересовани јавност да је Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, носилац пројекта „BIT CORPORATION“ д.о.о. Берковићи, доставио Нацрт студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације архитектонског грађевинског камена кречњака на лежишту „Потком“, општина Берковићи, површине експлоатационог поља од 8,08 ha. Носилац израде студије је „Екодозвола“ д.о.о. Бања Лука.


Јавни увид у нацрт студије утицаја на животну средину обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске: https://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid.aspx

и у просторијама општине Берковићи, у периоду од 04.01.2023. године до 04.02.2023. године.

Јавна расправа о предметном нацрту студије утицаја на животну средину одржаће се 19.01.2023. године у просторијама општине Берковићи, са почетком у 10 часова.

Примједбе и сугестије на нацрт студије утицаја на животну средину за предметни пројекат могу се доставити на адресу Министарства ( Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: B.Racic@mgr.vladars.net у року од 15 дана након одржавања јавне расправе.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.