Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацрта Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена серпентинита на каменолому „Вукића Мајдан“ код Приједора

Објављено:

​Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничког грађевинског камена серпентинита на каменолому „Вукића Мајдан“ код Приједора, површине експлоатационог поља 9,25 ha. Носилац израде студије је „В&З Заштита“ д.о.о. Бања Лука. 

На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12, 79/15 и 70/20), Нацрт Студије утицаја на животну средину, ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства. Носилац пројекта је „Приједорпутеви“ а.д Приједор, Ул. 27. Јуни бр.17, Приједор.

Јавни увид у нацрт Студије утицаја на животну средину обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију:  https://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javni_uvid.aspx
и у просторијама Града Приједор и Мјесној Заједници Горњи Јеловац у периоду од 19.3.2021. године до 20.4.2021. године.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 5.4.2021. у просторијама Града Приједора са почетком у 11 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат, могу се доставити на адресу Министарства ( Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net у року од 15 дана након одржавања Јавне расправе.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.