Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацртa Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничко-грађевинског камена кречњака на каменолому „Лучин до“ код Требиња

Објављено:

Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничко-грађевинског камена кречњака на каменолому „Лучин до“, површине експлоатационог поља 4,59 ха, код Требиња. Носилац израде студије је „Рударско-технолошки завод“ д.о.о. Занатска 9, Приједор.
На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12, 79/15 и 70/20), Нацрт Студије утицаја на животну средину, ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства. Носилац пројекта је „Апис“, д.о.о. Требиње.
Јавни увид у нацрт Студије утицаја на животну средину обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију 
и у просторијама Града Требиња, од 19.02.2021. до 27.03.2021. године. 

Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 12.03.2021. у просторијама Града Требиња са почетком у 10 часова.

Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничко-грађевинског камена кречњака на каменолому „Лучин до“, површине експлоатационог поља 4,59 ха, код Требиња, носиоца пројекта „Апис“, д.о.о. Требиње могу се доставити на адресу Министарства ( Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net у року од 15 дана након одржавања Јавне расправе.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.