Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацртa Студије утицаја на животну средину за фарму кока носиља капацитета 150 000 комада у насељу Брвник, општина Шамац

Објављено:

​Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за фарму кока носиља капацитета 150 000  комада у насељу Брвник, општина Шамац. Носилац израде студије је „Заштита, екологија и пројектовање“ д.о.о. Бијељина.

На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12, 79/15 и 70/20), Нацрт Студије утицаја на животну средину, ставља се на јавни увид и објављена је  на интернет страници Министарства  
Носилац пројекта је „Agreks“, д.о.о. Доњи Жабар. 
Јавни увид у нацрт Студије утицаја на животну средину обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију и у просторијама Општине Шамац, од 19.02.2021. до 24.03.2021. године. 

Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 09.03.2021. у просторијама Општине Шамац са почетком у 11 часова.

Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за фарму кока носиља капацитета 150 000 комада у насељу Брвник, општина Шамац, носиоца пројекта „Agreks“, д.о.о. Доњи Жабар могу се доставити на адресу Министарства ( Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net у року од 15 дана након одржавања Јавне расправе.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.