Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацртa студије утицаја на животну средину за фарму свиња у Доњим Леденицама, општина Пелагићево

Објављено:

​Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за фарму свиња капацитета 3600 комада по турнусу, у Доњим Леденицама, општина Пелагићево. Носилац израде студије је „Заштита, екологија и пројектовање“ д.о.о. Бијељина.

На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12, 79/15 и 70/20), нацрт Студије утицаја на животну средину, ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства. Носилац пројекта је „Country Pork“, д.о.о. Пелагићево, Доње Леденице. 
Јавни увид у нацрт Студије утицаја на животну средину обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију 
и у просторијама Општине Пелагићево, у периоду од  7 до 15 часова, од 15.02.2021. до 20.03.2021. године. 

Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 05.03.2021. у просторијама Општине Пелагићево са почетком у 11 часова.

Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за фарму свиња капацитета 3600 комада по турнусу, у Доњим Леденицама, општина Пелагићево, носиоца пројекта „Country Pork“, д.о.о. Пелагићево, Доње Леденице, могу се доставити на адресу Министарства ( Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net у року од 15 дана након одржавања Јавне расправе.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.