Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацртa Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничко-грађевинског камена кречњака на лежишту „Грич“, општина Прњавор

Објављено:

​Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничко-грађевинског камена кречњака на лежишту „Грич“, општина Прњавор, површине експлоатационог поља сса 16 ха. Носилац израде студије је „ВиЗ-Заштита“ д.о.о. Бања Лука.

На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12, 79/15 и 70/20), Нацрт Студије утицаја на животну средину, ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства. Носилац пројекта је „ГРАДИП“ а.д. Прњавор, ул. Светог Саве број 26, општина Прњавор.
Јавни увид у нацрт Студије утицаја на животну средину обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију 
и у просторијама Општине Прњавор у периоду од 27.7.2021. године до 27.8.2021. године.

Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 12.8.2021. у просторијама Општине Прњавор са почетком у 12 часова.

Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат експлоатације техничко-грађевинског камена кречњака на лежишту „Грич“, општина Прњавор, површине експлоатационог поља сса 16 ха, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net у року од 15 дана након одржавања Јавне расправе.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.