Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацрта Студије утицаја на животну средину пројекта изградње аутопута Бања Лука-Приједор

Објављено:

​Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину пројекта изградње аутопута Бања Лука-Приједор, укупне дужине сса 40,7 km. Носилац израде студије је „Институт за грађевинарство ИГ“ д.о.о. Бања Лука.

На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12, 79/15 и 70/20), Нацрт Студије утицаја на животну средину, ставља се на јавни увид и објављује се на интернет страници Министарства. Носилац пројекта је „SDHS-CSI BH“ d.o.o. Banja Luka,  Ул. Јанка Веселиновића 9-11, Бања Лука.
Јавни увид у нацрт Студије утицаја на животну средину обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију 
и у просторијама Града Бања Лука и Града Приједор у периоду од 31.5.2021. године до 2.7.2021. године.
Јавна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 16.6.2021. у просторијама Града Приједора (великој сали Градске управе) са почетком у 10 часова и 17.6.2021. године у Граду Бања Лука ( у сали број 33) са почетком у 10 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину за пројекат изградње аутопута Бања Лука-Приједор, укупне дужине сса 40,7 km, могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net у року од 15 дана након одржавања Јавне расправе.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.