Sign In

ПОСЈЕТА ПОТПРЕДСЈЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЈОСИПА ЈЕРКОВИЋА РЕПУБЛИЧКОМ СЕКРЕТАРИЈАТУ ЗА РАСЕЉЕНА ЛИЦА И МИГРАЦИЈЕ

Објављено:

​Дана 13. 4. 2021. године потпредсједник Републике Српске из реда хрватског народа, Јосип Јерковић, разговарао је с вршиоцем дужности директора Републичког секретаријата за расељена лица и миграције, Љубом Нинковићем, замјеником директора Драганом Штрпцем и помоћником Драганом Јуричевићем.

На састанку је разговарано о претходно реализованим пројектима, о одрживом повратку намијењеном расељеним лицима и повратницима кроз пружање помоћи у виду донација, али и планираним пројектима у наредном периоду које ће имплементирати Републички секретаријат за расељена лица и миграције Републике Српске. 

Директор Нинковић је напоменуо да се припрема јавни позив за инфраструктурне пројекте, као и пројекат одрживог повратка који ће убрзо бити објављен, те да је спреман подржати све пројекте који су приоритетни за хрватске повратнике.

Потпредсједник Јерковић се захвалио в. д. директора Љуби Нинковићу и његовим сарадницима на свему што чине за хрватске повратнике у Републику Српску те истакао како се нада да ће и даље, у складу с њиховим могућностима, наставити с пројектима који су од великог значаја за њих.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.