Sign In

РАДНА ПОСЈЕТА ОПШТИНИ СРЕБРЕНИЦА

Објављено:

​Представници Републичког секретаријата за расељена лица и миграције и Министарства за људска права и избјеглице БиХ одржали су радни састанак с представницима Општинске управе Сребреница. Представљене су активности које спроводи Министарство за људска права и избјеглице БиХ и Републички секретаријат за расељена лица и миграције у оквиру Пројекта „Подршка систему прихвата и интеграције држављана Босне и Херцеговине који се враћају по основу споразума о реадмисији“. 

Састанак је одржан с циљем формирања Локалног реадмисионог тима Сребреница с обзиром на неопходност развијања система координације на свим нивоима, и јачања капацитета јединица локалне самоуправе у области прихвата и интеграције држављана БиХ који се враћају по основу споразума о реадмисији.

Радној посјети Општини Сребреница, испред Републичког секретаријата за расељена лица и миграције, присуствовале су Драгана Видић, начелник Одјељења за послове реадмисије и Винка Полић, стручни савјетник у Сектору за миграције и послове реадмисије.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.