Sign In

ЗА САНАЦИЈУ ПУТНЕ МРЕЖЕ И УЛИЧНЕ РАСВЈЕТЕ У КОСТАЈНИЦИ 90.000 КМ

Објављено:

​Вршилац дужности директора Републичког секретаријата за расељена лица и миграције, Љубо Нинковић и Никола Јањетовић, начелник општине Костајница, су потписали Уговор о финансирању изградње инфраструктуре на подручју општине Костајница у износу од 90.000 КМ. 

Уговором ће бити обухваћено постављање јавне расвјете у улицама Светосавској и Ранка Шипке, као и санација  локалне путне мреже у улицама Баљска, ЖФТ, Лазе Штековића, Бубњарица и у Улици 2. маја. 

Нинковић је овом приликом рекао да је Секретаријат у протеклих неколико година уложио око 400.000 КМ у општину Костајница, чиме је у протеклом периоду изграђено око 10 индивидуалних стамбених објеката. Влада Републике Српске је општину Костајница уврстила као један од приоритета у наредном периоду и овим путем посебан фокус је стављен на категорије становништва обухваћене доменом дјеловања Секретаријата за расељена лица и миграције. 

Секретаријат, кроз финансирање овог пројекта, још једном показује да је чврсто опредијељен за даљу реализацију пројеката значајних за побољшање живота избјеглих и расељених лица, као и даље рјешавање проблема ове категорије становништва. 

Начелник општине Никола Јањетовић захвалио је Влади Републике Српске и Нинковићу за додијељена средства.


Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.