Sign In

Састанак представника послодаваца и академске заједнице Републике Српске

Објављено:

У организацији Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво и Уније удружења послодаваца Републике Српске сутра ће, сриједа 10.6.2020. године, у 12.00 часова у амфитеатру Факултета политичких наука, (Универзитет у Бањој Луци, Булевар војводе Петра Бојовића 1А) бити одржан састанак представника послодаваца и академске заједнице на којем ће се разговарати о сарадњи високошколских установа са привредним сектором, дефицитарним занимањима и модернизацији студијских програма у Републици Српској.

О овим темама ће говорити министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске Срђан Рајчевић, предсједник Уније удружења послодаваца Републике Српске Саша Тривић, ректори - Универзитета у Бањој Луци Радослав Гајанин, Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић, декани Машинског, Електротехничког и Шумарског факултета у Бањој Луци и представници Уније студената и Студентског парламента.

Сниматељима и фоторепотерима биће омогућено снимање састанка у 12.50 часова, а изјаве за медије су предвиђене у 13.00 часова.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.