Sign In

Помоћник министра за научнотехнолошки развој Миодраг Перановић на промоцији Центра за дигиталну трансформацију

Објављено:

Помоћник министра за научнотехнолошки развој Миодраг Перановић присуствовао је данас на промоцији Центра за дигиталну трансформацију у Привредној комори Републике Српске.

 

Оснивању Центра претходило је потписивање Споразума о сарадњи на успостављању Мреже за дигиталну трансформацију привреде Републике Српске који је закључен између Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво РС, Министарства привреде и предузетништва РС, Иновационог центра Бања Лука, Њемачке организације за подршку и развој ГИЗ и Привредне коморе Републике Српске, а којим је дефинисано да ће Комора основати Центар за дигиталну трансформацију Републике Српске, као подршку привредним друштвима у процесу дигиталне трансформације.

 

Помоћник је Центру пожелио срећу и успјех у будућем раду, као и у усавршавању постојећих али и у увођењу нових трансформација.

- Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво РС, ће у наредном периоду уложити напоре у подршци консултантских активности усмјерених ка информативним и савјетодавним услугама у области дигиталне трансформације, истакао је Перановић.

 
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.