Sign In

Вебинар о теми „Од Хоризонта 2020 до Хоризонта Европа – основне промјене и различити фокуси у Хоризонт Европи“ 24. фебруара

Објављено:

Вебинар о теми „Од Хоризонта 2020 до Хоризонта Европа – основне промјене и различити фокуси у Хоризонт Европи" биће одржан 24. фебруара 2021. године у 10 часова путем Зоом платформе.

Овај вебинар организује се у оквиру пројекта под називом V4+WB RMA Network, а у којем Центар за предузетништво и трансфер технологија Универзитета у Бањој Луци од новембра 2020. године учествује као партнерска институција.

Овај догађај, као и други планирани за ову годину, намијењен је за све истраживаче, менаџере и администраторе истраживања заинтересоване за теме: шта доноси нови програм финансирања научноистраживачких пројеката Хоризонт Европе, који су главни принципи дизајнирања успјешног приједлога научноистраживачког пројекта, значај етике и отворене науке Хоризонт Европе, права интелектуалне својине у научноистраживачким пројектима, трансфер технологије и процјена тржишта од посебног значаја за иновационе и научноистраживачке пројекте, финансије на Хоризонт Европе пројектима и додатне могућности за аплицирање институција из земаља Западног Балкана.

Вебинар ће бити одржан на енглеском језику, а за учешће неопходна је регистрација која се може обавити на линку  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ZsnkAyZLQo-Zkvuym7OWfg

Више информација на: https://unibl.org/sr-lat/vesti/2021/02/vebinar-o-novom-programu-finansiranja-naucno-istrazivackih-projekata i na https://hetfa.eu/international-projects/v4wb-rmas/.

Материјали за вебинар могу се преузети из прилога (Прилог 1 и Прилог 2)Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.