Sign In

Пријетња притвором генералу Миломиру Савчићу - реаговање Министар Милуновић

Објављено:

​"Пријетња притвором предсједнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу због, како је наведено, његових иступа у јавности и коментарисања догађаја из Одбрамбено-отаџбинског рата,  још један је у низу непримјерених поступака и несумњивих доказа да правосудни органи  БиХ  не бирају средства застрашивања челних људи Републике Српске, међу којима је и уважени генерал Савчић.

 

Позивом генерала на рочиште данас у Тужилаштво БиХ покушава се још једном дисциплиновати  цијели срспки  народ са ове стране Дрине, како не би говорио истину и како би пристао да живи у страху, под тортуром и без слободе, што, доказано је,  није успјело кроз историју ниједном од привремених поробљивача.

 

Ово је несумњиво удар не само на генерала, већ и на Републику Српску у којој се једино осјећамо слободни и срећни. 

 

Овакве и сличне пријетње нас неће поколебати и зауставити да гласно говоримо истину о страшном срспком страдању, али и великим побједама у Одбрамбено-отаџбинском рату.

 

Отворени напади на Републику Српску су додатни мотив да останемо јединствени,  чврсти и непоколебљиви у одбрани нашег националног интереса"- наводи у изјави за јавност министар Душко Милуновић.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.