Sign In

Честитка министра Петра Ђокића поводом Дана рудара – Свете Варваре

Објављено:

​Поводом Дана рудара - Свете мученице Варваре, министар енергетике и рударства Петар Ђокић упутио је честитку свим привредним друштвима из области рударства, у којој се, између осталог, наводи:

„Овим путем вам упућујем искрене честитке поводом дaна рудара - Свете мученице Варваре.

Сектор рударства је несумљиво један од најзначајнијих носилаца привредне активности у Републици Српској. Због тога ово Министарство улаже велике напоре како би се инвестиције у рударству повећале, самим тим и безбиједносни и еколошки стандарди, као и  број упослених радника и њихове зараде.

Министарство је спремно да својим активностима обезбиједи што боље услове за рад и да помогне да резултати буду још бољи.

Успјешно смо започели реализацију неких од највећих инвестиционих пројеката у Републици Српској, направили смо видљиве помаке и то би требало да охрабри запослене у рударском сектору и најави им свјетлију и сигурнију будућност. Увјерен сам да ће министарство својим дјеловањем омогућити квалитетније уређење области управљања природним ресурсима и стимулисање додатних улагања привредних субјеката у овој, за Републику Српску, стратешкој области.

Тежак, али частан посао којим се бавите, увијек је био и остаће понос Републике Српске и њених грађана.

У жељи да вас кроз ваш рад прати срећа, још једном вам честитам предстојећи празник и желим пуно здравља и среће, уз традиционални рударски поздрав – СРЕЋНО!“Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.