Sign In

Утврђена ранг - листа привредних субјеката који су остварили право на новчани подстицај Министарства

Објављено:

​На основу Закона о подстицајима у привреди Републике Српске („Службени гласник Републике Српске“, број 52/19)  и Правилника о додјели подстицаја из области енергетике и рударства („Службени гласник Републике Српске“, број 98/19), министар енергетике и рударства је, уз сагласност Владе Републике Српске, објавио Јавни позив за  додјелу подстицаја из области енергетике и рударства од 03.12.2019. године, којим су утврђени предмет, намјена, корисници, услови и критеријуми, потребни документи, рокови и начин подношења пријаве на Јавни позив.

Јавни позив је објављен у циљу стварања правних претпоставки за додјелу подстицаја, односно новчаних средстава, за унапређење пословних процеса и ефикасности пословања ради унапређења конкурентности привредних друштава и привредних области у подручју вађења руда и камена, прерађивачке индустрије и производње и снабдијевања електричном енергијом и гасом у Републици Српској.

Након проведене процедуре разматрања пријава у погледу благовремености, потпуности, допуштености и испуњености услова, Комисија за спровођење поступка додјеле подстицаја је према утврђеним критеријумима сачинила ранг-листу привредних друштава која су остварила право на новчани подстицај, коју је усвојила Влада Републике Српске на својој 52. сједници од 26.12.2019. године.

Ранг-листу привредних субјеката можете наћи испод.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.