Sign In

Министарству енергетике и рударства Републике Српске позитиван ревизорски извјештај за 2019. годину

Објављено:

​Министарство енергетике и рударства Републике Српске добило је позитиван ревизорски извјештај за 2019. годину, након што је Главна служба за ревизију јавног сектора Републике Српске извршила ревизију финансијских извјештаја и усклађености активности са значајним законским и другим прописима.

Према мишљењу Главне службе за ревизију јавног сектора, финансијски извјештаји министарства истинито и објективно приказују, у свим материјално значајним аспектима, финансијско стање имовине и обавеза на дан 31.12.2019. године, прихода, примитака, расхода и издатака, као и извршење буџета за годину која се завршава на тај дан, у складу са прописаним оквиром финансисјког извјештавања за јавни сектор важећим у Републици Српској.

Активности, финансијске трансакције и информације приказане у финансијским извјештајима нашег министарства за 2019. годину су, према извјештају, у свим материјално значајним аспектима у складу са прописима којима су регулисане, а за исто је одговоран министар енергетике и рударства.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.