Sign In

Обавјештење за спортске организације у вези са одлукама Републичког штаба за ванредне ситуације

Објављено:

Обавјештавамо све спортске организације да је Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације Владе Републике Српске од 04.03.2021. године број 69-1/21 у тачки 10 прописана забрана за организоване рекреативне активности, тренажни процес и такмичарске активности спортских организација и спортиста свих узраста осим професионалних спортских активности укључујући и тренажни процес истих.

Наведеним закључком је забрањено организовање спортских догађаја као и других спортских активности осим такмичарских активности које су предвиђене календарима такмичења од стране спортских савеза Републике Српске, спортских савеза на нивоу БиХ и међународних спортских асоцијација, за све узрасте као и тренажног процеса за исте.

Организација допуштених активности мора бити у складу са упутством ЈЗУ „Институт за јавно здравство Републике Српске“, у којем је између осталог прописано физичко растојање између лица као и обавеза ношења заштитних маски.

Подсјећамо да је забрана свих јавних окупљања у групама већим од 50 лица строго забрањена и да се иста односи и на спортске догађаје.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.