Sign In

25. августа почиње Европско првенство у кајаку и кануу на дивљим водама за јуниоре и млађе сениоре

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Соња Давидовић, данас је присуствовала прес конференцији поводом Европског првенства у кајаку и кануу на дивљим водама за јуниоре и млађе сениоре и том приликом је изјавила  да је свако такмичење европског ранга велика част за организаторе, али и за грађане који ће имати прилику да прате велике спортске догађаје.

"Осим спортског сегмента, ту је и туристичи сегмент, јер нам је циљ да сви спортисти који посјете Републику Српску и Бањалуку, у једном тренутку пожеле да се врате овдје, не само као спортисти, него као и туристи, јер имамо потенцијал и имамо шта да понудимо", рекла је министар Соња Давидовићев.

Европско првенство у кајаку и кануу на дивљим водама за јуниоре и млађе сениоре у Бањалуци почеће у четвртак, 25. августа, у кањону Тијесно на ријеци Врбас, а пријављено је 19 земаља, рекао је директор Кајак-кану клуба "Врбас М:тел" Никола Станковић.

Станковић је подсјетио да су Бањалука и кајакашки клуб већ 12 година домаћини овога првенства, које је постало и нека врста традиције.

Технички делегат Европске кајакашке асоцијације Мануела Гавен захвалила је организаторима такмичења, те додала да од домаћег тима очекује добре резултате.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.