Sign In

Подијељено 50 пакета школског прибора дјеци Дома „Рада Врањешевић"

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић данас је приликом посјете Дому "Рада Врањешевић" у Бањалуци уручила 50 пакета школског прибора ђацима у овој установи за почетак нове школске године.

"Уручили смо ђацима у овој установи школски прибор поводом почетка нове школске године. Вјерујем да ће им бити од користи", рекла је Соња Давидовићевић.

Она је навела да Дом "Рада Врањешевић" има подршку институција Републике Српске, јер запослени у овој установи раде одговоран посао, како би њихови штићеници израсли у добре и честите људе.

Давидовићева је пожељела свим ученицима у Републици Српској срећан почетак нове школске године, те пуно успјеха, радости и дружења.
Она је подсјетила да Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске обезбјеђује бесплатне уџбенике за одличне ученике из вишечланих породица од трећег до деветог разреда.

Соња Давидовићева је напоменула да бесплатне уџбенике обезбјеђује и Министарство просвјете и културе Републике Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.