Sign In

B2B-matchmaking – Њемачке фирме заинтересоване за сарадњу са партнерима са Западног Балкана

Министарству привреде и предузетништва се обратило Представништво њемачке привреде у БиХ, њемачке Спољнотрговинске коморе у земљама Западног Балкана, као и њемачко Удружење за управљање материјалима, увоз и логистику у вези иницијативе за проналажење добављача у земљама Западног Балкана.

 

Циљ овог пројекта је да њемачке фирме пронађу произвођаче из регије, тј. нове потенцијалне добављаче роба и услуга из тражених дјелатности пословања, путем "B2B-matchmaking" механизма. Иницијална 53 профила заинтересованих њемачких компанија се налази у документу који можете преузети са ове странице односно у документу „BME RFI Template_Supplier Profile_2021" на листу „Summary of Buyer Pofile".

 

Уколико постоји заинтересованост са ваше стране за овај вид дијалога, обавјештавамо вас да са ове странице можете преузети Позив (ПДФ документ) и Образац за пријаву (У документу „BME RFI Template_Supplier Profile_2021" на листу „Supplier Profile - To Complete") који је потребно доставити до 11.06.2021. на маил адресу mirza.karahodza@ahk.ba.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.