Sign In

Министарство предузело мјере у погледу непримјереног понашања возача

Објављено:

Министарство привреде и предузетништва Републике Српске је по достављеној информацији од стране Министарства унутрашњих послова Републике Српске поступило у складу са својим надлежностима и предузело све неопходне радње у односу на запосленог радника Б.С, возача у Министарству привреде и предузетништва.

 

Достављеном информацијом, Министарство је обавјештено о пријавама против именованог уз чињенични опис предметних радњи истог, а које указују на теже повреде радних дужности и то понашања које штете угледу службе.

 

Сходно наведеном, поднесена је иницијатива за покретање дисциплинског поступка, те предузимање осталих радњи у складу са предметном иницијативом на начин како то прописује Уредба о дисциплинској и материјалној одговорности у републичким органима управе Републике Српске.

 

Министарство жали због непримјереног понашања горе наведеног, те министар привреде и предузетништва Републике Српске Вјекослав Петричевић наглашава да ће министарство као и до сада предузимати све неопходне радње и санкционисати свако поступање запосленог које штети угледу службе или ремети рад органа на било који други начин.

 

 

МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ И ПРЕДУЗЕТНИШТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.