Sign In

О извршењу алтернативне мјере рада у јавном интересу са представницима бањалучке регије

Објављено:

Министарство правде у Влади Републике Српске, организује састанак са начелницима општина и представницима јавних предузећа и јавних установа који дјелују и раде на територији бањалучке регије, а који ће бити посвећен извршењу алтернативне мјере рада у јавном интересу.

Састанак ће бити одржан дана, 28.01.2020. године, у просторијама Градске управе у Бањој Луци, са почетком у 11:00 часова.

Министарство правде у Влади Републике Српске у сарадњи са Савезом општина и градова Републике Српске, проводи активности на стварању услова потребних за извршење алтернативне мјере рада у јавном интересу.

Рад у јавном интересу може се обављати у јавним предузећима, јавним установама и правним лицима која обављају дјелатност у оквиру које се може остварити општа сврха извршења кривичних санкција те посебна сврха извршења мјере рада у јавном интересу.

НАПОМЕНА:

Изјаве за медије су предвиђене 10:45 часова, док ће сниматељи и фотографи кадрове моћи забиљежити на почетку састанка у 11:00 часова (сала Скупштине Града Бања Лука).

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.