Sign In

Сутра тематска конференција за медије о сарадњи Министарства правде са Мисијом ОЕБС у БиХ

Објављено:

 

​Министарство правде у Влади Републике Српске организује тематску конференцију за медије о заједничким активностима, пројектима и сарадњи са Мисијом ОЕБС-а у БиХ у области превенције и борбе против корупције, која ће бити одржана, сутра, 12.07.2019. године, у Прес центру Владе Републике Српске, са почетком у 11:00 часова.

Поред министра правде у Влади Републике Српске Антона Касиповића присутнима ће се обратити шеф Мисије ОЕБС-а у БиХ амбасадор Брус Бертон.

Министарство правде у Влади Републике Српске, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Републике Српске и уз техничку подршку Мисије ОЕБС у БиХ, континуирано проводи активности које се односе на превенцију и систематску борбу против корупције, те редован мониторинг и извјештавање о корупцији.

У овој години, реализоване су обуке о поступању путем Апликације за извјештавање о реализацији Акционог плана за спровођење Стратегије за борбу против корупције у Републици Српској од 2018. до 2022. године, коју је креирало Министарство унутрашњих послова Републике Српске, а које су извршене за све институције јавног сектора.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.