Sign In

Позив за учешће на стручној расправи о Нацрту Закона о заштити права на суђење у разумном року

Објављено:

Министарство правде у Влади Републике Српске позива руководиоце правосудних  институција, да учествују у стручној расправи о Нацрту Закона о заштити права на суђење у разумном року,  коју организује Законодавни одбор Народне скупштине Републике Српске.

Стручна расправа ће бити одржана дана, 09.07.2020. године, у просторијама Народне скупштине Републике Српске, са почетком у 13:00 часова.

С обзиром да је ресорно министарство обрађивач Нацрта Закона о заштити права на суђење у разумном року, позивамо руководиоце правосудних  институција, да учествују у овој расправи, како бисмо дошли до најбољих рјешења приликом утврђивања текста Приједлога Закона  о заштити права на суђење у разумном року.

Напомињемо да ће расправа бити одржана, у складу са тренутном епидемиoлошком ситуацијом насталом усљед новог вируса корона (КОВИД – 19), уз поштовање свих прописаних мјера и препорука Републичког штаба за ванредне ситуације.


У прилогу можете преузети Позив за учешће на стручној расправи те Нацрт Закона о заштити права на суђење у разумном року.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.