Sign In

Влада Републике Српске увијек отворена за сарадњу са студентима

Објављено:

​У организацији Генералног секретара Владе Републике Српске и Министарства правде у Влади Републике Српске, данас је, у просторијама Административног центра Владе Републике Српске, реализована посјета студената Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву – одјељење у Бијељини.

Студентима права, ријечима добродошлице обратили су се генерални секретар Владе Републике Српске Синиша Каран те Бојан Видић шеф кабинета министра правде у Влади Републике Српске и Дарко Радић савјетник министра правде у Влади Републике Српске.

Овом приликом је разговарано о начину функционисања и рада Владе Републике Српске. Било је ријечи и о организацији, надлежностима те активностима који се односе на израду законских и подзаконских аката а који се реализују у оквиру Министарства правде у Влади Републике Српске.

Порука која је пренесена студентима јесте да су им врата Владе Републике Српске увијек отворена за сарадњу те да труд и рад младих људи кроз образовање није незапажен, да се он прати и да мора бити афирмисан, стога треба константно радити на унапређењу нивоа свог знања као и вјештина.

У јучерашњем обраћању, министар правде у Влади Републике Српске Антон Касиповић, такође је поручио студентима да је ресорно министарство отворено за сарадњу.

„Отворени смо за све приједлоге и идеје те увијек спремни на сарадњу, посебно са младим људима као што су студенти овог факултета, а како би они унаприједили своје знање", поручио је министар Касиповић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.