Sign In

Осуђена лица заинтересована за вакцинацију против корона вируса

Објављено:

Вакцинација осуђених лица која казну затвора издржавају у Казнено-поправном заводу у Бијељини извршена је у Вакциналном центру Дома здравља Бијељина у току ове седмице.

„У сарадњи са бијељинским Домом здравља извршили смо акцију вакцинисања свих затвореника који су се добровољно пријавили за вакцинацију против корона вируса. Акција је спроведена у периоду од 19.07. до 23.07.2021. године, уз сагласност Министарства правде Републике Српске а с циљем масовне имунизације становништва у Републици Српској"  изјавио је директор Казнено-поправног завода у Бијељини Миленко Гајић.

Он је изразио задовољство заинтересованоћу осуђеничке популације за овим видом заштите против корона вируса те најавио да ће се вакцинација осуђених лица наставити и у наредном периоду.

„Задовољни смо одазивом затвореника на вакцинацију и то ће свакако повољно утицати на даљу епидемиолошку ситуацију у нашој Установи. Уједно се захваљујемо Дому здравља Бијељина на изузетној сарадњи и разумјевању", рекао је директор Гајић.

Директорка дома здравља Бијељина Прим.др Данијела Ђукин  се захвалила  директору КПЗ Бијељина на сарадњи и доброј организацији вакцинације за затворенике који казну затвора издржавају у овој установи.

Прим.др Данијела Ђукин је позвала грађане да се одговорно понашају према себи и према другима као и да се придруже акцији масовне вакцинације.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.