Sign In

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Кривичног законика

Објављено:

Министарство правде у Влади Републике Српске обавјештава јавност да је Јавни позив за одржавање Јавне расправе о Нацрту закона о измјенама и допунама Кривичног законика Републике Српске објављен у данашњем издању дневних новина "Глас Српске".

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Кривичног законика Републике Српске, ће бити одржана дана, 16.07.2020.године, у просторијама Народне скупштине Републике Српске, са почетком од 11:00 часова.

Сходно томе, позивамо заинтересовану јавност да учествују у Јавној расправи  те дају свој допринос приликом утврђивања текста Приједлога закона о измјенама и допунама Кривичног законика Републике Српске.

Напомињемо да ће расправа бити одржана, у складу са тренутном епидемиoлошком ситуацијом насталом усљед новог вируса корона (КОВИД – 19), уз поштовање свих прописаних мјера и препорука Републичког штаба за ванредне ситуације.

Потврду учешћа потребно је доставити до дана, 15.07.2020.године, путем електронске поште на мејл адресу:  b.arezina@mpr.vladars.net, до 11:00 часова.

 

У прилогу можете преузети Јавни позив за одржавање јавне расправе те Нацрт закона о измјенама и допунама Кривичног законика Републике Српске.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.