Sign In

Министар Касиповић на конференцији о борби против корупције

Објављено:

​Министар правде у Влади Републике Српске Антон Касиповић, присуствao je међународној конференцији под називом "Борба против корупције за напредак Југоисточне Европе", а која jе одржана у Палати "Србија", у Београду.

Конференција је имала за циљ да истакне и унаприједи међународне и националне механизме у борби против корупције и изнесе резултате специјализованих правосудних органа у региону и шире.

Рад конференције се одвијао кроз стручне панеле у вези с корупцијом, новим истражним механизмима, проактивном приступу, међународној сарадњи.

Министри правде, тужиоци, руководиоци државних тијела за превенцију и борбу против корупције, као и представници цивилног сектора из земаља југоисточне Европе и држава ЕУ, овом приликом, су разговарали о унапређењу и јачању сарадње између релевантних институција и служби за борбу против корупције.

Конференцију је организовало Министарство правде у Влади Републике Србије, под покровитељством предсједника Републике Србије, и уз подршку пројекта „Превенција и борба против корупције", а коју финансира ЕУ.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.